Narkose + forkjølelse =

I morgen tidlig skulle jeg etter planen inn på Kongsvinger sykehus, og bli lagt i narkose for et inngrep.

Slik blir det ikke, da jeg er blitt forkjølet og de vil derfor ikke legge meg i narkose. Inngrepet mitt har blitt utsatt og jeg vet ikke helt om jeg skal være glad eller lei meg. Jeg var klar for å bare bli ferdig med hele greia, selvom jeg gruet meg veldig. Så på en måte er det dumt at det blir utsatt for nå får jeg jo enda mere tid å grue meg på, haha.. Men samtidig så vil de jo ikke gjennomføre det av en grunn, så jeg stoler på legene. Sikkert lurt at det ble sånn.

Jeg har derfor ikke noe spennende tarm-innlegg å dele med dere i dag, haha. Det får vi nesten spare til jeg faktisk skal inn på sykehuset. Planen nå blir da å prøve å bli kvitt denne forkjølelsen og bare ta det heeelt med ro. Nyte det fine været og prøve å få litt farge i ansiktet. Jeg har også funnet en ny serie på Netflix som er veldig bra, Quicksand heter den. Så hvis du trenger noe å se på i påsken anbefales den absolutt på det sterkeste!

Her skal jeg tilbringe de neste dagene frem til kroppen er i litt bedre form. Meg, varmeflaska og ingefær-te. Hvis du vil lese hvordan jeg lager ingefær-te kan du lese det her.

God påske alle sammen!

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg