Det som hjelper når ting er jævlig

Noen ganger er ting helt jævlig. Om det er pga kroppen, psyken, eller ting som skjer i livet. Da er det bare en ting som hjelper.

Okei, jeg løy litt. Det er faktisk flere ting som hjelper og Ikke bare en. Etter litt inspirasjon fra et par dager i en egen krisesituasjon hvor det har føltes ut som alle følelser i kroppen blir revet i stykker, tenkte jeg å lage en liten krisemanual til andre som er fanget i samme smørja. For noen ganger kan det føles ut som man bare eksploderer inni seg, man har lyst til å gi opp og alt ser mørkt ut. Og imens man venter på at det skal gå over (for alle følelser går nemlig over) har jeg et par kreative forslag til hva man kan gjøre i mellomtiden.

1. Skrik i bilen. Altså hvor frigjørende er det ikke å bare skrike høyt mens man traller bortover på E6. (Ikke kjør av veien da)

2. Gråte i dusjen. Innta en real ned på huk og holde rundt bena dine og gråte posisjon. Lat gjerne som at du er i en trist musikkvideo samtidig.

3. La et klemme-fort av putene i senga. Dander putene slik at du alltid har en pute å holde rundt og inntill ryggen så kan det nesten i halvsøvne føles ut som #nærhet.

4. La det brenne. Skriv ned alt det vonde og brenn arket etterpå, se på ilden og se for deg at alt det vonde blir borte med røyken. (Bare ikke gjør det inne og utløs brannalarmen. Og nei det var ikke jeg som utøste brannalarmen i blokka i går hehe)

5. Bak en hele kake med brownies og spis alt selv. Ikke gidd å dele den med andre, bare eat IT all. Du fortjener det.

6. Sinna-tøy. Altså jeg lever for dette. Tøy til det gjør vondt og fokuser på denne smerten istedenfor den som finnes i brystet. Husk å puste.

7.  Minn deg selv på alt det fine. Okei så dette er nok det eneste virkelig seriøse rådet her. Men det finnes alltid noe fint å holde fast ved, alltid noe å være takknemlig for og alltid noe å se frem til.

(Eventuelt hvis ingen av disse tingene fungerer, ring psykologen din, kjøp en plante, vær sammen med venner eller familie som er glad i deg og drikk masse te. Husk at alt går over)

 

Eventuelt ta på lots of makeup, og ta 140 bilder av deg selv, med filter. lol.

 

Alle følelser tar slutt. Alt som føles håpløst og uendelig vil gå over, og det vil komme bedre tider. Ikke gi opp❤️

 

Har du et super-råd (gjerne humoristisk) som du gjør når du egentlig bare vil gi opp?

2 kommentarer
  1. Gode og humoristiske råd her.
   Et av mine beste: Ut på tur. Naturens underverker lader alltid mitt batteri !💕

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg